SiguerceNameHoeveel kost de I-balk per tonHoe te kiezen

vrijgavetijd:2022-07-12 20:42:39 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:536

Kerntips:SiguerceName,Stages die aandacht behoeven bij de productie en vervaardiging van gelegeerde buizenKarakteristieken van de I-straal:Sig

Stages die aandacht behoeven bij de productie en vervaardiging van gelegeerde buizen

Karakteristieken van de I-straal:

SiguerceNameSpiraal naad, onder water gebouwde stalen pijp (SY- voor het transport van drukvloeistof is een spiraalvormige stalen pijp die gebruikt wordt voor het transport van drukvloeistof,SiguerceNamePijp van Gh4105-legeringen, waarbij de warmgewalste stalen strip spoel als pipe blanco, vaak warme spiraalvormig gevormd en gelast wordt door dubbelzijdige onderdompeling met boog. pections en tests, het is veilig en betrouwbaar om te gebruiken. De stalen pijp heeft een grote diameter en een hoge vervoersefficiëntie en kan de investeringen in de aanleg van pijpleidingen besparen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van olie en aardgas.

Alloy tube wordt op grote schaal gebruikt in ons dagelijks leven, wat ons met grote hulp. Dus welke industrieën zijn legeringen buizen toegepast op? Let""""";; s volg de stappen van alle fabrikanten en kijken samen:

Puyang.De overbrengingslengte van de I-straal wordt verdeeld in vaste lengte en dubbele lengte, die is gemaakt van warmgewalste bandstalen spoel, die vaak wordt verwerkt door warm extrusie en wordt gelast door een automatisch dubbelzijdig lasproces. De gelegeerde pijp stuurt het warmgewalste stripstaal naar de gelaste pijp en het warmgewalst stripstaal wordt door meerdere doorlaten geëxtrudeerd. Warmgewalst stripstaal wordt langzaam gewalst om ringvormige buizen met open mond te produceren. Stel de vermindering van de extrusierol aan om de lasspleet op ~mm te regelen en maak beide kanten van de lasspoel.


SiguerceNameHoeveel kost de I-balk per tonHoe te kiezen



Verschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straal

De zinklaag is dik, de kristallisatie is gedetailleerd, uniform en niet poreus, en de corrosiebestendigheid is uitstekend;

De passieve behandeling bij hoge temperatuur van de gelegeerde pijp is het verkrijgen van de passivatiebehandeling door verhitting in de warmtebehandeling apparatuur. Voor de passieve behandeling moet de oppervlaktelaag van de onderdelen worden verwijderd om afval te verwijderen. Bij een hogere temperatuur kan de passivatiebehandeling worden verkregen op basis van de omzettingstemperatuur en -tijd. De kleur van de passivatiewilm kan verwijzen naar de kleur van de gloeipijp, breuktaaiheid, botstaaiheid en buigkracht onder verschillende procesomstandigheden werden vergeleken, en toen werd het warmtebehandelingsproces van GCrMo bepaald. Ontwikkeling en toepassing van ZYS- met demping en antiroestolie. Baaring is een nieuw type van multiale demping en antiroestolie. Het neemt geraffineerde minerale olie als basisolie en is uitgerust met diverse additieven zoals antiroest en anti-frictie. Door middel van een vergelijkingstest, een vergelijkingstest met smeervet en een gebruikerstest wordt aangetoond dat ZYS- lagedemping en antiroestolie een uitstekend dempingseffect heeft en een goede antiroest smeerprestatie heeft.

Belangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:


SiguerceNameHoeveel kost de I-balk per tonHoe te kiezen



I-beam,SiguerceNameHoeveel is de aangepaste I-balk, zowel normaal als licht, kan alleen direct worden gebruikt voor buigen van de leden of de leden van het rooster op het web vanwege de grote en smalle doorsnede en het grote moment van traagheidsverschil tussen de twee belangrijkste assen op de afdeling. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden en flexurale leden loodrecht op het web vlak, dus zijn toepassingsbereik is zeer beperkt. I-balken worden op grote schaal gebruikt in gebouwen en andere metalen structuren.

Gratis raadplegingPrestatieparameters en toepassingsbereik van I-straal

Dunne stalen pijp, dikke stalen pijp.

De diameter van een warm duwgat. Gevoeligere toepassingen en faciliteiten van dergelijke methoden vereisen eenvoud, lage kosten, eenvoudig onderhoud, duurzame economische ontwikkeling en handige productspecificatie transformatie. De productie van grote diameter moet bijvoorbeeld worden gevormd door groeven, ellebogen en soortgelijke producten. Je hoeft alleen wat onderdelen toe te voegen. De expansiemethode van warm persen kan worden gebruikt voor het verwerken en vervaardigen van grote diameter, dikke wand en dunne gelegeerde stalen pijpen, en kan niet hoger zijn dan de werkcapaciteit van dikke wandpijpen van machines en apparatuur.

SiguerceNameDe microstructuur tijdens de warmtebehandeling, d.w.z. de omzetting van austeniet naar martensit, de toename van het specifieke volume zal gepaard gaan met de uitbreiding van het volume van het werkstuk, en elk deel van het werkstuk zal achtereenvolgens fasetransformatie ondergaan, wat resulteert in inconsequente groei en structurele stress. Het eindresultaat van de verandering van weefselstress is de spanning op het oppervlak en de druk in het centrum, die precies tegenover de thermische spanning staat. De microstructuur stress is gerelateerd aan de koelsnelheid,SiguerceNameA335 P11 gelegeerde pijp, vorm en chemische samenstelling van het werkstuk in de martensitische transformatiezone.

Lekker stampen. Repareer het werkstuk van het plan product of preformeerde vacature op het roterende journaal, met de druk van het wiel vacant, radiaal wiel. Na een of meerdere oplossingen, kan er ook een verscheidenheid van methoden voor het hele proces van holle dikke muur roterende body producten. Producten die worden vervaardigd door middel van een zeer nauwkeurige verwerkingsmethode hebben uitstekende fysische eigenschappen, specificatie reikwijdte mal shell en software-eisen, die zeer eenvoudig zijn, zeer gemakkelijk te vervangen, en relatief lage productkosten. De verwerkingstijd is niet lang genoeg de verwerkingscapaciteit is niet hoog, de totale duur van de verwerkingsleiding is beperkt en de omvang van machines en apparatuur is over het algemeen kort.

De microstructuur tijdens de warmtebehandeling, d.w.z. de omzetting van austeniet naar martensit, de toename van het specifieke volume zal gepaard gaan met de uitbreiding van het volume van het werkstuk, en elk deel van het werkstuk zal achtereenvolgens fasetransformatie ondergaan, wat resulteert in inconsequente groei en structurele stress. Het eindresultaat van de verandering van weefselstress is de spanning op het oppervlak en de druk in het centrum, die precies tegenover de thermische spanning staat. De microstructuur stress is gerelateerd aan de koelsnelheid

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Sombeadviserennieuws
SombeLaatste nieuws