MazariSharifHH-modderpompFabrikant van directe levering

vrijgavetijd:2022-07-13 18:42:40 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:277

Kerntips:MazariSharif,y   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.MazariSharif   De zelfaanzuige

y

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

MazariSharif   De zelfaanzuigende pomp is een zelfaanzuigende centrifugaalpomp. Het heeft de voordelen van compacte structuur, geschikte verrichting, gemakkelijk onderhoud, hoog rendement, lange levensduur, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen,MazariSharifWQ dompelrioolwaterpomp, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.

Yushan.   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

   Een ventilatiepijp wordt geïnstalleerd aan de bodem van de pomp, zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven, water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp, zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp, zodat de mestpomp normaal kan worden gestart. Het voordeel van deze aanpak is dat zelfs als

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.


MazariSharifHH-modderpompFabrikant van directe levering



   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit

   Bijvoorbeeld,MazariSharifCirculerende warmwaterpomp, de smeringsmethode, het aantal waaiers, het aantal bouten en andere kleine details bepalen dat deze drijfmestpompen niet worden gebruikt.

   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik,MazariSharifVerticale zware mestpomp, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.

tussenpersoon   Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, draai dan de moer vast met een moersleutel. als

   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur) wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.

   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.


MazariSharifHH-modderpompFabrikant van directe levering



   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

Risico van kwaliteit   De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting

   Verwijder de draadbeschermer, waterzeef en snijd de kabel van de kabel en de drie kernkabel of platte kabelconnector.

   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.

MazariSharif   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

   Dan zijn er nieuwe structuren, zoals thermohydrodynamische afdichtingen, back-upafdichtingen en asymmetrische gegoten metalen enkelwandige balgafdichtingen.

   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Sombeadviserennieuws
SombeLaatste nieuws