Kumen.DN20 gegalvaniseerde gelaste buizenWat zijn uw industriële voordelen

  • vrijgavetijd:2022-08-01 19:16:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:129
  • Korte omschrijving:

    Kumen.,Het smeden van een vierkante buis: een soort drukverwerking waarbij de kracht van de smedende hamer of de druk van de pe

Artikel inhoud

Het smeden van een vierkante buis: een soort drukverwerking waarbij de kracht van de smedende hamer of de druk van de pers de blanco verandert in de vorm en grootte die we nodig hebben. Het wordt meestal verdeeld in smeden en smeden. Het wordt vaak gebruikt voor het produceren van grote materialen en materialen met een grote vierkante buis.

De gegalvaniseerde vierkante buis is een soort vierkante buis die wordt gelast na gebruik van stalen plaat of stalen strip om te krullen en vorm te geven, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig, die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.

Kumen.In de reparatie- en scheepsbouwsector wordt veel gebruik gemaakt van zandstralen en zandstralen. Echter, of het nu gaat om schieten of zandstralen, wordt samengeperste lucht gebruikt. Professional square pipe, square rechthoekige pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp, gegalvaniseerde pijp heeft een hoge drukbestendigheid, brand en hoge temperatuurbestendigheid, een sterke overbelasting, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. Natuurlijk is het niet schieten, dus is het noodzakelijk om hoge snelheid draaiende impeller te gebruiken. In de reparatie- en scheepsbouwsector wordt het schieten (kleine stalen borrels) meestal gebruikt bij de voorbehandeling van vierkante buizen (roestverwijdering vóór coating); Zandstralen (mineraal zand wordt gebruikt in reparatie en scheepsbouw) wordt meestal gebruikt in gevormde schepen of secties om de oude verf en roest op de vierkante buis te verwijderen en te herstellen. In de reparatie- en scheepsbouwsector is de belangrijkste functie van het schieten en zandstralen de hechting van verf met vierkante buis te vergroten.

Derusting voor het bouwproces van epoxy, ethyleen, fenol en andere coatings die gewoonlijk voor vierkante leidingen worden gebruikt is het oppervlak van vierkante leidingen in het algemeen vereist om dicht bij de witte kwaliteit te komen (SA). De praktijk heeft aangetoond dat bijna alle oxyde schaal, roest en andere vuil kunnen worden verwijderd door gebruik te maken van deze Derusting kwaliteit,Kumen.Dunne wand gegalvaniseerde vierkante pijp, en de diepte van verankering graan kan ~ mu; m, door de druk die wordt gegenereerd door de bovenste rol en de onderste rol op hetzelfde moment,Kumen.60 hete dip gegalvaniseerde pijp, de vormende kracht is gemakkelijk om het kritische punt te overschrijden. Alle soorten vierkante buizen, vierkante rechthoekige buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen hebben formele kwalificaties. Het zal leiden tot randinstabiliteit en concave, en zal ook invloed hebben op de stabiele werking van de eenheid en de vormkwaliteit. Dit is ook de verschillende kenmerken van qb vierkante buis en ronde buis lege buiging.

Brinell hardheid (HB), plasticiteit en hardheid hierboven besproken zijn indicatoren van de mechanische eigenschappen van metalen bij statische belasting. In feite werken veel machineonderdelen onder cyclische belasting, waarbij vermoeidheid zal optreden.

Dimensionale stabiliteit voor hoge precisie vierkante buizen,Kumen.Galvaniseerde vierkante pijpmachine, de vereiste nauwkeurigheid is hoog, dus de dimensionale stabiliteit moet worden gehandhaafd. Door het richten in de lucht en de langzame koelsnelheid, heeft het effect van stabilisatie en zal het aantal resterende vierkante buizen in de, dus moet het worden gekoeld; Verminderen van de vervorming van de demping omdat de vierkante buis slank is, is het gemakkelijk te vervormen tijdens het blussen, zodat de vervorming ervan strikt gecontroleerd moet worden. Hittebehandeling is een belangrijk proces. Bij het proces van blussen en koelen moet de koudplasticiteit in de tijd worden gecorrigeerd, wat een belangrijke stap is om de kwalificatiesnelheid te verbeteren. Daarom moet het blussen of koelen van de olie gedurende een bepaalde tijd worden uitgevoerd om thermische correctie voor te stellen.

Gebruikt staal mdash; Zoals brugstaal, scheepsstaal boilerstaal, drukstaal van schepen, staal van landbouwmachines, enz.

Lijst van installatiematerialenValse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, wat resulteert in oren, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.

Indien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.

Hoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)


Kumen.DN20 gegalvaniseerde gelaste buizenWat zijn uw industriële voordelen



Volgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een gemeenschappelijke vierkante buis (peerlite +-cement); d. Ledeburiet staal (peerlite + cement).

Design merkHet verwijst naar de verwerking van vierkante buis, die metaal in een gesloten Jane plaatst en aan het einde druk uitoefent om het metaal uit het gespecificeerde boorgat te extraheren om afgewerkte producten met dezelfde vorm en grootte te verkrijgen. Het wordt meestal gebruikt voor de vervaardiging van non-ferro metalen materialen. Vierkamer staal, staal en non-ferro metaal. Voor de introductie van de indeling van staal, kort de basisconcepten van metaal, vierkante buis staal en non-ferro metaal.

Vandaag, met de ontwikkeling van de wereld, alle velden komen snel, waardoor de vraag naar vierkante buis hoger en hoger, en de eisen van de klanten voor vierkante buis hoger en hoger. Nu bestuderen we een nieuwe vierkante buis. Het volgende introduceert voornamelijk de prestaties van de vierkante buis in treksterkte.

Het is het proces van het tekenen van het boorgat van de gewalste metalen blanco (vorm, pijp, product enz.) in een sectie om de lengte te verminderen en te vergroten. Het wordt meestal gebruikt voor koude verwerking.

Kumen.Steekstaal A. mechanisch staal: a) Gehakt en gehard constructiestaal; b) Oppervlakteverhardingsstaal: met inbegrip van carburiseerd staal, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.

Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

De inspectieposten, de bemonsteringshoeveelheid, de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.

SombeOverige productinformatie
  • Zhongshan.VrachtliftDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de materialenindustrie

    Zhongshan.VrachtliftDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de materialenindustrie

  • GroningenVrachtlift binnenshuisKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    GroningenVrachtlift binnenshuisKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • Oroshaza.kgmVrachtlift in de fabriekGebruik temperatuur

    Oroshaza.kgmVrachtlift in de fabriekGebruik temperatuur

  • HaodaNameVrachtlift met drie verdiepingenToegewijd servicesysteem

    HaodaNameVrachtlift met drie verdiepingenToegewijd servicesysteem

  • NIM.Vrachtlift met kettingWat is uniek?

    NIM.Vrachtlift met kettingWat is uniek?

  • AntwerpenVrachtlift met twee verdiepingenInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassingske

    AntwerpenVrachtlift met twee verdiepingenInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassingske

  • Fenlo.Vrachtlift op de tweede verdiepingWat vind je ervan

    Fenlo.Vrachtlift op de tweede verdiepingWat vind je ervan

  • Palermo StadVrachtlift per spoorDe manifestatie van delaminatiescheuren

    Palermo StadVrachtlift per spoorDe manifestatie van delaminatiescheuren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!