CampecheName40 prijslijst van gegalvaniseerde vierkante buizenKwaliteitsgarantie

  • vrijgavetijd:2022-07-17 18:40:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:98
  • Korte omschrijving:

    CampecheName, die kan worden beschouwd als DEG van ronde buis tot vierkante buis; Naar ^ deg; de buiging van de hoek, zodat de verv

Artikel inhoud
die kan worden beschouwd als DEG van ronde buis tot vierkante buis; Naar ^ deg; de buiging van de hoek, zodat de vervormingshoek ^ theta; Het kan nauwkeurig de vervormingsgraad van hoeken en randen weergeven. In het ontwerpproces, rekening houdend met de invloed van dimensionale nauwkeurigheid en het verharden van metaalbewerking, is de verdeling van de vervormhoek meestal groter aan het begin en in het midden passeren, en dan geleidelijk afneemt. In de pas die direct door boogsnijpunt wordt gevormd, kan het deel van het vulmateriaal van de pijp niet met de pas worden gevuld, zodat de passeerrand anders is dan die van de pijp blanco. Om de dimensionale nauwkeurigheid te waarborgen, moet het filet deel van de pas worden gecorrigeerd en berekend. Daarom heeft deze methode een hogere ontwerpnauwkeurigheid dan andere methoden. Echter, door de grote hoeveelheid iteratieve berekening, is deze methode meer geschikt voor pass design door de computer. Als u een frame gebruikt dat zowel horizontaal als verticaal vervormt, kunt u direct gebruik maken van de vervormingshoek &T theta; Ontwerp passen.

CampecheNameHet schieten is een sneldraaiende draaiende, draaiende, met een klein stalen schot of een klein ijzerschot, die het oppervlak van de vierkante buis met hoge snelheid raakt, zodat de oxide laag op het oppervlak van de vierkante buis kan worden verwijderd. Tegelijk treft het stalen schot of het ijzer het oppervlak van de vierkante buis met hoge snelheid, wat resulteert in vervorming van het rooster en vervorming op het oppervlak van de vierkante buis, waardoor de hardheid van het oppervlak toeneemt, hetgeen de belangrijkste reden is voor de oppervlaktevervorming van de vierkante buis.

Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

Foso.Voor het verlaten van de fabriek is een vierkante buis gemaakt van verschillende materialen. Het is nodig dat de betreffende medewerkers een gekwalificeerde inspectie uitvoeren. De vierkante buis heeft een breed scala aan toepassingen. Het belangrijkste veld is niet alleen de bouwindustrie, maar kan ook overal in ons dagelijks leven worden gezien. De levensduur van vierkante buizen wordt voornamelijk beïnvloed door oppervlaktebehandeling. Ik zal de specifieke handelingen van de oppervlaktebehandeling van vierkante buizen uitleggen.

Functionele index analyse van qb vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van qb vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

Machinebouw, elektriciteitscentrales, landbouw- en chemische machines, glazen gordijnen, auto-chassis, vliegvelden, ketelbouw, snelwegen, woningbouw, drukvaten, olieopslagtanks, bruggen, krachtcentrales, zware transportmachines en andere gelaste constructieonderdelen met een hoge belasting, enz. Procesclassificatie: volgens het productieproces worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buizen, koudgetrokken naadloze vierkante buizen, naadloze vierkante buizen en qb vierkante buizen.


CampecheName40 prijslijst van gegalvaniseerde vierkante buizenKwaliteitsgarantie



Koolstofstaal ingedeeld naar chemische samenstelling: vierkante buis A. koolstofarme staal (C ≤ .%); b. Centraal koolstofstaal (C &ale le; . ~ .%); c. Hoogkoolstofstaal (C ≤ .%).

Zachte blaasbehandeling van gesmolten staal na de behandeling van calcium kan de resterende insluitingen in gesmolten staal verminderen en beter wikkelen MNS rond al CAS en andere kernen.

De reden waarom het is verdeeld in twee soorten is dat chemische reiniging alleen het oppervlak zeer grondig kan reinigen, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.

technologische innovatieHet proces voor het verwarmen van de vierkante buis berekent de chip-dikte van het werkstuk . Na elke regrinding,CampecheNameHoeveel kost een gegalvaniseerde pijp?, de levensduur van het zaagblad. De Regrindingstijd van het zaagblad. Wanneer het zaagblad wordt vervangen,CampecheName16Mn hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp, draait de belangrijkste aandrijving AC-spindel om de stapsgewijze verandering van de motoriek wisselt de wisselsnelheid van de wisselsnelheid van de wisselsnelheid van de snelheid van de wisselsnelheid van de toevoer van de snelheid naar een constante waarde-center-borstelsysteem hydraulisch -zagen systeem systeem het systeem vertegenwoordigt de kwaliteit RA vlakheid, grote stoothoogte Breedte en lengte . ~ .m m ~ m ~ ~ min kW ~ rpm ( kw ~ mmmmmmmmmin.kw .kw + tijden; kW S + mu; m . mm … plumn m mm; umm ongeveer mm. Het totale gewicht van de buis is ongeveer mm De grote productiecapaciteit van de drie zagen is T /A. De pijpzaag heeft een speciale omkeerinrichting (hydraulisch servo-apparaat) om de trilling te verminderen en de levensduur van de zaag te verbeteren (alleen tijdens het voederen). De zaagmachine heeft twee apparaten verdeeld op de inlaat en uitlaat. (het ingangsgebied wordt ondersteund door een roltafel om de buiging van de billet te waarborgen) De inlaat einde na zagen. Open het om ervoor te zorgen dat het zaagblad niet in contact komt met de blanco wanneer het terugkeert. „mdash”; feed saw saw device ”, „mdash”; saw device trilling reduction, die bestaat uit een vaste versnelling trilling reductie als een verplaatsbare trilling reductie om het axiaal van het zaagblad te vermijden. „mdash”; borstel en veeg apparaat “ mdash; een borstel en veeg apparaat is geïnstalleerd aan de onderkant van de zaag om de ijzervijlsels op de tanden te reinigen en zal de levensduur van het zaagblad niet beïnvloeden. &Mdash; zaagblad. Om de levensduur van het zaagblad te verbeteren, wordt een kleine hoeveelheid van de container met een hoge lading door de lucht verstuikt en op het zaagblad gegoten zonder residu. &m mdash; zaagblad koelapparaat. Een speciale straalbuis wordt gebruikt om koude lucht te sproeien op --oC op het zaagblad. De cut-off wordt overgebracht naar de buffer voor de lader na het passeren door de uitlaattafel en het weegsapparaat (Noot: _; voor het zagen is er een voederbank voor enkelvormige knuppels die moeten worden gesneden, en na weging is er een voederbank voor geretourneerde knuppels. De bufferoverdrachtsketen brengen de knuppels naar de onderste roltafel van de lader. De billets worden door de haak van de ketting naar de roltafel gedraaid. De gewogen gekwalificeerde knuppels worden door de lader in de ringoven geladen, en de ongekwalificeerde billets worden van de rol naar de bank gebracht om te worden verwijderd.

In deze periode was de technologie van continue rolleiding niet rijp.

Vergeleken met andere lassen heeft het lassen van vierkante buizen veel voordelen, vooral door de exotherme reactie, het materiaal hoeft alleen te worden verwarmd onder het smeltpunt


CampecheName40 prijslijst van gegalvaniseerde vierkante buizenKwaliteitsgarantie



Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, wat resulteert in ongelijke loopvoeding.

Een compleet assortiment productenSchip carbon Steel square pipe (gb-) is een koolstof-stalen vierkante pijp voor de klasse I drukpijp, klasse II drukpijp systeem, boiler en oververhitter. Het is een lange termijn zakelijke vierkante pijp, vierkante pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp en gegalvaniseerde pijp. Welkom bij het consult. De bedrijfstemperatuur van koolstofstalen vierkante buizen wand mag niet hoger zijn dan ;,CampecheNameSpeciaal gevormde vierkante buis, en de werktemperatuur van de wand van stalen vierkante buis moet hoger zijn dan ;.

Het is vooral te wijten aan het feit dat de vierkante leiding geen dekking heeft, de bescherming van de afdekking is niet ideaal, en er is geen steun, mede door het buitensporige aantal stapeling lagen, en de meeste kustgebieden behoren tot het mariene klimaat, met grote jaarlijkse regenval hoge luchtvochtigheid, moet zij vanaf het begin van de opslag met een onbedekt voorwerp worden beschermd om roest ponding in de vierkante pijp en de vierkante pijp. De bescherming moet zijn: indien de kale pijp of pijp lange tijd moet worden opgeslagen, veroudering van de laag, vervorming van de rand en andere verschijnselen van de vierkante pijp te voorkomen.

In de afgelopen jaren speelt grote diameter naadloze vierkante buis een goede rol in de economische ontwikkeling. Omdat er veel soorten naadloze vierkante buizen met grote diameter zijn, is het continu gieten van naadloze vierkante buizen met grote diameter ook anders. Wat zijn de specifieke stappen van het continue gieten van grote diameter naadloze vierkante buis? Zoals de naam suggereert, vierkante buis is een soort vierkante buis type. Veel materialen kunnen vierkante buis lichaam vormen. Het medium wordt gebruikt voor welk doel en waar het wordt gebruikt. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, die worden uitgepakt, egaliseerd, Vervolgens wordt de ronde pijp in een vierkante pijp gerold en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Over het algemeen zijn vierkante buizen per verpakking meestal in grote specificaties qua spot, en . --~ - vierkante buizen worden verdeeld in structurele vierkante buizen decoratieve vierkante buizen, bouwstijl buizen, mechanische vierkante buizen, enz. volgens hun gebruik.

CampecheNamePijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten, en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.

Buizen van vierkante buizen voor ketels met lage en middelhoge druk (gb-) zijn van hoge kwaliteit, warm gewalst en koud getrokken (gewalst) vierkante buizen voor oververhitte stoombuizen, kokende waterbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk van verschillende structuren en oververhitte stoombuizen, grote rookbuizen, gelegeerd staal en roestvrij hittebestendig stalen vierkante buis voor het verwarmen van boilers met hoge druk en boven. Hoge druk vierkante buis voor chemische kunstmestapparatuur (GB - is een hoogwaardig koolstofstaal en gelegeerd staal vierkante buis geschikt voor chemische apparatuur en pijpleidingen met bedrijfstemperatuur van ~ ~; en werkdruk van ~ mA.

De gegalvaniseerde vierkante buis is een soort vierkante buis die wordt gelast na gebruik van stalen plaat of stalen strip om te krullen en vorm te geven, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig, die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.

SombeOverige productinformatie
  • Philadelphia.Liften van de lading van de geleiderailkettingScan naar de hoogtepunten van de verkoopt

    Philadelphia.Liften van de lading van de geleiderailkettingScan naar de hoogtepunten van de verkoopt

  • PR-scherm 233; maisierLiften van goederenliftenInternationalisering van de industrie

    PR-scherm 233; maisierLiften van goederenliftenInternationalisering van de industrie

  • Augsburg.LuchtvrachtliftHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen

    Augsburg.LuchtvrachtliftHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen

  • AlkmarNameMagazijnliftWaarom het belangrijk wordt in industriële procesbeheersing?

    AlkmarNameMagazijnliftWaarom het belangrijk wordt in industriële procesbeheersing?

  • GyongyosMagazijnliftProductiewaarde blijft stijgen

    GyongyosMagazijnliftProductiewaarde blijft stijgen

  • Taranto.Nieuwe vaste hefladingsliftKwaliteitsmanagement

    Taranto.Nieuwe vaste hefladingsliftKwaliteitsmanagement

  • Como.Oliedruk spoor heffende vrachtliftLandoppervlak

    Como.Oliedruk spoor heffende vrachtliftLandoppervlak

  • Hoge koortsOpenlucht eenvoudige heffende vrachtliftWat is het

    Hoge koortsOpenlucht eenvoudige heffende vrachtliftWat is het

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!