Tambo Grande.kgmMarktanalyse van droge transformatorenConcurrentievermogen in dagelijks onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-07-22 17:57:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:584
  • Korte omschrijving:

    Tambo Grande.kgm,Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van

Artikel inhoud

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Tambo Grande.kgmWanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen wordt het koperverlies genoemd.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen,Tambo Grande.kgmTransformer driefasetransformator, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

MzimbaGenericNameOorzaken van brand in transformator

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Tambo Grande.kgmMarktanalyse van droge transformatorenConcurrentievermogen in dagelijks onderhoud



Dry type transformator bedrijf

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Elektrische transformator-installatie

hoeveelWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Geluid bij faseuitval

Elektrische transformator-installatie


Tambo Grande.kgmMarktanalyse van droge transformatorenConcurrentievermogen in dagelijks onderhoud



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

kennisOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken,Tambo Grande.kgmTechnologie van droge transformatoren, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Tambo Grande.kgmBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

SombeOverige productinformatie
  • Benjin.Hefplatform voor installatiesCorrecte onderhoudstoepassing

    Benjin.Hefplatform voor installatiesCorrecte onderhoudstoepassing

  • Benjin.Hydraulische hefplatformliftOnline consult

    Benjin.Hydraulische hefplatformliftOnline consult

  • Benjin.Lift fabriek van aluminiumlegeringMarktprijsopgave

    Benjin.Lift fabriek van aluminiumlegeringMarktprijsopgave

  • Wroclaw.Schaarlift in de autoZakelijke situatie

    Wroclaw.Schaarlift in de autoZakelijke situatie

  • Anshan.Installatie van een kleine liftDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    Anshan.Installatie van een kleine liftDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Tatabanya.kgmMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformAnti-zuur en alkalisch

    Tatabanya.kgmMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformAnti-zuur en alkalisch

  • VenissieuxHydraulisch hefplatform van het pakhuisFuncties, prestaties en toepassing

    VenissieuxHydraulisch hefplatform van het pakhuisFuncties, prestaties en toepassing

  • Olu.Hydraulisch draaiend hefplatformWat is het type en de functie?

    Olu.Hydraulisch draaiend hefplatformWat is het type en de functie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!