San MiguelFunctie van een transformator met olieonderdompelingGoedkope functies

  • vrijgavetijd:2022-07-16 00:40:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:205
  • Korte omschrijving:

    San Miguel,Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingfabrikant van droge transformatorenSan MiguelInspectie van het oli

Artikel inhoud

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

fabrikant van droge transformatoren

San MiguelInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking,San Miguel3000 olie ondergedompelde transformator, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,San MiguelStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformator, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

NieuwVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

transformator-onderneming met olieonderdompeling


San MiguelFunctie van een transformator met olieonderdompelingGoedkope functies



Geluidsoplossing van droge transformatoren

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid,San MiguelOlie ondergedompelde hoogspanningstransformator, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

detailhandelaarDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


San MiguelFunctie van een transformator met olieonderdompelingGoedkope functies



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

hervormingDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

San MiguelGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

SombeOverige productinformatie
  • Wroclaw.Elektrische mobiele liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

    Wroclaw.Elektrische mobiele liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

  • Wroclaw.5 ton hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Wroclaw.5 ton hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • Wroclaw.PlattformliftDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

    Wroclaw.PlattformliftDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

  • Wroclaw.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe productkwaliteit te onderscheiden?

    Wroclaw.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe productkwaliteit te onderscheiden?

  • Le HavreMobiele elektrische liftDe rol van elk onderdeel

    Le HavreMobiele elektrische liftDe rol van elk onderdeel

  • Paidha.Testvragen voor transformatorenTechnische methoden in muurbescherming

    Paidha.Testvragen voor transformatorenTechnische methoden in muurbescherming

  • ChengdeCity in California USAVaste hefplatform vrachtliftL

    ChengdeCity in California USAVaste hefplatform vrachtliftL

  • ChengdeCity in California USAMedisch hefplatform voertuigAnalyse van de kenmerken en voordelen van

    ChengdeCity in California USAMedisch hefplatform voertuigAnalyse van de kenmerken en voordelen van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!