MacarNameFabrikant van transformatoren met olieonderdompelingIedereen ziet

  • vrijgavetijd:2022-07-15 20:40:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:167
  • Korte omschrijving:

    MacarName,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompel

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Razlog.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en kortsluiting is meer algemeen.


MacarNameFabrikant van transformatoren met olieonderdompelingIedereen ziet



Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Gratis raadplegingDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,MacarNameWat zijn de elektronische transformatoren?, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,MacarNameReglementering van de stroomtransformatoren, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


MacarNameFabrikant van transformatoren met olieonderdompelingIedereen ziet



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

productiekostenKorte invoering van de nullijn van de transformator

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is,MacarNameModel van een transformator met drie fasen, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

MacarNameDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

SombeOverige productinformatie
  • Peter kuytreubnerskyHandhefplatformHoe voer je een stresstest uit?

    Peter kuytreubnerskyHandhefplatformHoe voer je een stresstest uit?

  • Peter kuytreubnerskyHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringAnalyse van de individuele kenmerk

    Peter kuytreubnerskyHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringAnalyse van de individuele kenmerk

  • Baoding City.Liften gebruikt op bouwplaatsenFactoren die de keuze beïnvloeden

    Baoding City.Liften gebruikt op bouwplaatsenFactoren die de keuze beïnvloeden

  • Humenne.Wat is een transformatorWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

    Humenne.Wat is een transformatorWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

  • Verwotschawek.kgmKlein mobiel hefplatformAnalyse van het productieproces

    Verwotschawek.kgmKlein mobiel hefplatformAnalyse van het productieproces

  • Verwotschawek.kgmOpheffende plateau auto display 02Waar is de gebruikswaarde van

    Verwotschawek.kgmOpheffende plateau auto display 02Waar is de gebruikswaarde van

  • Marsala.Hefplatform heffen hydraulische drukVolatiliteit van de vervoerder

    Marsala.Hefplatform heffen hydraulische drukVolatiliteit van de vervoerder

  • Karlsruhe.kgmElektrische lift met drie wielenWat is de industriële vorm?

    Karlsruhe.kgmElektrische lift met drie wielenWat is de industriële vorm?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!